Tuntikuvaukset

Akromix 6-8- ja 9-11-vuotiaille tytöille ja pojille
Akrobatiatunnit kehittävät monipuolisesti lapsen motoriikkaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Akrobatiatemppuja harjoitellaan turvallisesti lapsen taitotason huomioiden ja vaikeustasoa hiljalleen nostaen. Akrobatiatunneilla harjoitellaan esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsillä seisontaa ja siltakaatoja. Tunneilla kierrämme myös taitoratoja sekä harjoittelemme helpohkoja nostoja ja pyramideja.

Dancemix 5-6-vuotiaille tytöille ja pojille                                                                                Tanssitunnilla fiilistellään eri tanssityyleillä kuten Street dance, nykytanssi ja showtanssi. Tunnilla harjoitellaan perusteita eri tanssityyleistä, tehdään koreografioita ja nautitaan tanssin ilosta hyvän musiikin siivittämänä.

Dancemix 7-9- ja 10-12-vuotiaille tytöille ja pojille
Tanssitunnilla fiilistellään eri tanssityyleillä kuten Salsa, Hiphop ja Street dance. Tunnilla harjoitellaan perusteita eri tanssityyleistä, harjoitellaan koreografioita ja nautitaan tanssin ilosta hyvän musiikin siivittämänä.

Joukkuevoimistelu Stara 7-8-vuotiaille

Joukkuevoimistelu on monipuolinen ja kokonaisvaltainen taitolaji, joka koostuu vartalonliikkeistä, hypyistä, tasapainoista, hyppelyistä, käsi- ja jalkaliikkeistä sekä notkeus- ja akrobatialiikkeistä. Tässä ryhmässä harjoitellaan lajin perustaitoja sekä muita motorisia perustaitoja painopisteenä ketteryyden ja nopeuden sekä notkeuden kehittäminen. Harjoittelu on lapsilähtöistä sekä leikkejä ja mielikuvia hyödyntävää. Vaihtelua tuovat voimisteluvälineet kuten pallot, hyppynarut ja nauhat. Myös telinevoimistelun telineitä hyödynnetään lisäämään monipuolisuutta ja mielenkiintoa harjoitteluun. Joukkuevoimistelijoille hankitaan kauden aikana esiintymisasu, jota voi käyttää myös harjoituksissa. Asun maksimikustannus on 45€. Lisäksi jokaisen tulee hankkia Stara-lisenssi, jonka hinta on 10,50e (elokuu 2019 - heinäkuu 2020). Ohjeet lisenssin ostoon saa kauden alettua. Staran osallistumismaksut sisältyvät harrastemaksuun.

Ryhmä osallistuu seuran näytöksen lisäksi Voimisteluliiton Stara-tapahtumiin 2 kertaa/puolivuotiskausi (lisää Starasta: https://www.voimistelu.fi/fi/Harrastevoimistelu/Tapahtumat-ja-lisenssit/Voimistelun-Asema)

Perhetemppukoulu 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille
Perhetemppukoulussa lapsi liikkuu yhdessä aikuisen kanssa. Tavoitteena on harjoittaa monipuolisesti motorisia taitoja ikäryhmälle sopivin tavoin; leikkien, telineradoilla temppuillen ja taitoharjoittelupisteillä turvallisesti oman aikuisen kanssa harjoitellen. Hauskaa ja kehittävää jumppaa, jossa lapsen ja aikuisen välinen vuorovaikutus on tärkeää. Aikuinen saa halutessaan myös treenin heittäytymällä mukaan jumppaan - ja se vasta lapsesta onkin mukavaa!

Tanssiliikunta 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille
Tanssiliikunnan tunneilla on tärkeintä liikunnan ilo musiikin ja lorujen siivittämänä. jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja arvokas meidän tanssitunneillamme. Tanssiliikunnan tavoitteina on kehittää lapsen kykyä liikkua musiikin mukaan, itseilmaisua ja kehonhallintaa.

Telinevoimistelu 4-5-, 5-6, 7-8-, 9-10 ja 11-14-vuotiaille tytöille ja pojille
Telinevoimistelun harrasteryhmissä harjoitellaan lajin perustaitoja ja -tekniikkaa. Motorisia perustaitoja ja fyysisiä ominaisuuksia harjoittamalla tuetaan lajitaitojen kehittymistä. Harjoittelu toteutetaan ikätasolle sopivalla tavalla ja etenkin nuorimpien ryhmissä taitoja kehitetään leikinomaisesti.

Satujumppa 3-4-vuotialle tytöille ja pojille
Satujumpassa liikutaan, tanssitaan ja leikitään mukaansa tempaavien tarinoiden siivittämänä sekä tutustutaan eri jumppavälineisiin. Ryhmän tavoitteena on antaa lapselle erilaisia elämyksiä liikunnan avulla. Samalla lapsi oppii toimimaan ryhmässä, kuuntelemaan, odottamaan ja noudattamaan helppoja sääntöjä.

Showdance 7-10-vuotiaille tytöille ja pojille
Tunneilla tutustutaan omaan kehoon, rytmiin, liikkeeseen ja ilmaisuun tanssillisten leikkien ja mukaansa tempaavan musiikin avustuksella. Tunneilla tehdään lyhyitä tanssisarjoja erilaisia tanssityylejä kokeillen.

Showmix tytöt ja pojat 7-11-vuotiaille                                                                        Tunneilla liikutaan erilaisilla tanssityyleillä ja rytmeissä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Temppukoulu, pojat
Perhetemppukoulu
Lasten tanssiliikunta
Perhetemppukoulu