Joukkuevoimistelu

Kuva: Sami Ilvonen

Joukkuevoimistelu on monipuolinen ja kokonaisvaltainen taitolaji, joka koostuu vartalonliikkeistä, hypyistä, tasapainoista, hyppelyistä, käsi- ja jalkaliikkeistä sekä notkeus- ja akrobatialiikkeistä. Tässä ryhmässä kehitetään lajin perustaitoja sekä fyysisiä ominaisuuksia. Harjoitteluun monipuolisuutta ja vaihtelua tuovat voimisteluvälineet (pallot, hyppynarut, nauhat, vanteet), telinevoimistelun telineet sekä liikuntaleikit. Joukkuevoimistelijoille hankitaan kauden aikana omakustanteinen esiintymisasu sekä lisenssi. Starojen osallistumismaksut sisältyvät kausimaksuun.

Stara-tapahtumassa kaikki osallistujat palkitaan, eikä joukkueita laiteta paremmuusjärjestykseen. Ohjaajat saavat arvioitsijoilta eli arveilta kirjallisen palautteen joukkueen taidoista sekä koreografiasta. Lisää Starasta voit lukea täältä: https://www.voimistelu.fi/blog/tapahtuma/stara-tapahtuma/ 


Joukkuevoimistelu Genex 10-12v 

Joukkuevoimistelu-ryhmässä on 2011-2013 syntyneitä tyttöjä, jotka ovat harjoitelleet lajia 1-7 vuotta. Joukkue on osallistunut viimeisen neljän vuoden ajan seuran näytösten lisäksi Voimisteluliiton Stara-tapahtumiin, jotka ovat olleet kovasti odotettuja kauden kohokohtia.

Ryhmään otetaan mukaan uusia tyttöjä, joilla on hyvä luontainen notkeus sekä mahdollisesti aiempaa voimistelutaustaa. Otathan yhteyttä ohjaajaan jos haluat sopia treenikokeilusta, yhteystiedot saat seuran puheenjohtajalta.


Joukkuevoimistelu Gisella 8-11v 

Ryhmä on uusi joukkuevoimisteluryhmä ja aloittanut harjoittelun keväällä 2023. Gisella on osallistunut kevään 2023 aikana kerran Stara-tapahtumaan. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja ryhmään otetaan mukaan matalalla kynnyksellä uusia tyttöjä. 

Otathan yhteyttä ohjaajaan jos haluat sopia treenikokeilusta, yhteystiedot saat seuran puheenjohtajalta.