Joukkuevoimistelu Stara 9-11v.

Kuva: Sami Ilvonen

Joukkuevoimistelu on monipuolinen ja kokonaisvaltainen taitolaji, joka koostuu vartalonliikkeistä, hypyistä, tasapainoista, hyppelyistä, käsi- ja jalkaliikkeistä sekä notkeus- ja akrobatialiikkeistä. Tässä ryhmässä kehitetään lajin perustaitoja sekä fyysisiä ominaisuuksia. Harjoitteluun monipuolisuutta ja vaihtelua tuovat voimisteluvälineet (pallot, hyppynarut, nauhat, vanteet), telinevoimistelun telineet sekä liikuntaleikit. Joukkuevoimistelijoille hankitaan kauden aikana omakustanteinen esiintymisasu sekä lisenssi. Starojen osallistumismaksut sisältyvät kausimaksuun.

Joukkuevoimistelu-ryhmässä on 2011-2013-syntyneitä tyttöjä, jotka ovat harjoitelleet lajia 1-6 vuotta. Joukkue on osallistunut viimeisen neljän vuoden ajan seuran näytösten lisäksi Voimisteluliiton Stara-tapahtumiin, jotka ovat olleet kovasti odotettuja kauden kohokohtia.
Stara-tapahtumassa kaikki osallistujat palkitaan, eikä joukkueita laiteta paremmuusjärjestykseen. Ohjaajat saavat arvioitsijoilta eli arveilta kirjallisen palautteen joukkueen taidoista sekä koreografiasta. Lisää Starasta voit lukea täältä: https://www.voimistelu.fi/blog/tapahtuma/stara-tapahtuma/ 


Ryhmään otetaan mukaan uusia tyttöjä, joilla on hyvä luontainen notkeus sekä mahdollisesti aiempaa voimistelutaustaa. Otathan yhteyttä ohjaajaan jos haluat sopia treenikokeilusta, yhteystiedot saat seuran puheenjohtajalta.