Seuran ohjaajat

ALISA MINJAILO, eri tanssit taitava ohjaaja, ja Alisa ohjaa myös Akromix-ryhmiä tänä kautena. Toimii seuran hallituksessa näytösvastaavana.

EMILIA JYRKINENohjaa itsenäisesti nykytanssia nuorille ja toimii toisena ohjaajana satujumpassa ja telinevoimistelussa. Ohjaamisen Emilia on aloittanut syksyllä 2017 apuohjaajana ja hän on käynyt myös liikunnan ohjaajan starttikoulutuksen. Emilia on ollut seurassa jo pienestä asti mukana liikkumassa mm. tanssiliikunnassa ja telinevoimistelussa. Parasta ohjaamisessa on saada lapset liikkumaan ja nähdä heidän onnistumisen ilo. 

IIDA JOUTSEN, apuohjaaja akromixissä. Harrastanut itse itkään telinevoimistelua.

JANNA FLINKMAN, telinevoimistelun apuohjaaja.

JOHANNA LEHTINEN, LitM. Liikunnanopettaja, joka on ohjannut LNV:ssä erilaisia liikuntaryhmiä jo melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä keskittynyt erityisesti lasten tanssiliikuntaan. Suorittanut tanssin erikoistumisopinnot Jyväskylän yliopistossa sekä tehnyt tanssiopintoja myös Kuubassa ja Portugalissa. Ohjaajakoulutuksia mm. Zumba, ZumbaKids, Rumbita ja Latinos. Tanssitunneilla Johannan mielestä tärkeintä on löytää tanssin ja liikkumisen ilo sekä auttaa lapsia löytämään omia vahvuuksiaan, taitoja opitaan siinä sivussa - yhdessä liikkuen.

KAISLA KAUNISTO, pitkä tanssitausta lukuisista eri lajeista, kuten street dance, showtanssi ja 
latinalaistanssit ja suorittanut tanssitaiteen laajan oppimäärän. Kaisla on energinen ja positiivinen. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolisesti eri tanssilajien kokeilua dancemix-tunnilla ja tanssin iloa. 

KATI PETERSEN-WARIS, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus ja alan ammattilainen monen vuoden kokemuksella.

MARJA KATAJAVUORI, LitM sekä liikunnanopettaja kouluttaa Voimisteluliitossa 1-tason koulutuksia ja ohjaa nyt meillä uutena perhetemppukoulua sekä telinevoimistelua. Liikunta-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen lajitausta, mikä tukee laaja-alaista ohjaamista niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Vuodesta 2003 alkaen kilpateline-/harrastetelinevoimistelun valmentamista sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamista. Marjalla on myös Latinos-koulutus. Hän  korostaa, että liikkuminen tuo iloa ja kannustava ohjaaja lisää ilon vielä suuremmaksi. Lasten kohdalla pätee, että lapsi ei ole liikuntaa varten, vaan liikunta on lasta varten.

MILJA KARTTUNEN, telinevoimistelun apuohjaaja.

MILKA TUOMELA, ohjannut LNV:llä vuoden verran. Milka on harrastanut tanssia reilut kymmenen vuotta ja lajitaustaa löytyy laidasta laitaan. Tänä keväänä suorittanut tanssitaiteen perusopetuksen laajan oppimäärän. Ohjaamisessa innostaa se, että pääsee 
jakamaan omia taitoja muille ja saa lapset innostumaan tanssin maailmasta. 

NOORA LEMINEN, harrastanut monipuolisesti eri tanssilajeja, kokemusta myös voimistelusta ja taitoluistelusta. Nyt aloittanut perhetemppukoulun apuohjaajana. Lasten liikunnan ja oppimisen ilo on se, mikä motivoi ja innostaa ohjaamaan. 

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja, Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua. Tällä hetkellä ohjaa lasten akromix ryhmiä sekä toimii seuran puheenjohtajana. Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkunnan ilo!

PINJA LAHTINEN, liikunta on läsnä päivittäisessä elämässä, ja sen vuoksi on kiva tehdä töitä sen parissa. Voimistelun Pinja on aloittanut jo 3-vuotiaana. Pinja on aloittanut ohjaamisen vuonna 2017 ja käynyt myös liikunnan ohjaajan starttikoulutuksen. Toiminut apuohjaajana joukkuevoimistelussa ja monissa eri-ikäisten telinevoimisteluryhmissä. Nyt Pinja on toisena pääohjaajana telinevoimisteluryhmässä ja apuohjaajana joukkuevoimistelussa. Ohjaamisessa on parasta nähdä lasten innostus ja halua oppia uutta. 

PINJA OSARA, Dancemix ohjaaja. Koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja sairaanhoidon opiskelija, hänellä myös Voimisteluliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Toiminut aiemmin apuohjaajana sekä tanssiliikunnan ohjaajana. Jo vauvana osallistunut vauvajumpaan. Pinjan mielestä liikkuminen tuo hymyn huulille aina! Toimii seuran hallituksessa tiedotusvastaavana.

PIRJO VESTERINEN, hallituksen rahastonhoitaja.

PÄIVI NISSINEN, LitM, on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita lasten liikunnassa ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä. 

SANNA NURMESNIEMI, harrastanut ja ohjannut voimistelua ja liikuntaa eri ryhmille, niin lapsille kuin aikuisille. Viime vuosina Sanna on ohjannut perheliikuntaa, lasten ja nuorten tanssillista voimistelua, telinevoimistelua ja tällä hetkellä satujumppaa. Liikunta on tärkeä osa elämää, ja ohjaamisessa motivoiva ja kannustava tekijä on lasten liikunnan ilo. Tavoitteena on tarjota hyvä liikkumisen fiilis, punaiset posket ja iloinen mieli. Toimii hallituksessa seuran kehitysvastaavana.

SANNA SASSI, varhaiskasvatuksen opettaja ja seuran lastenliikunnan ohjaaja usean vuoden kokemuksella. Koulutuksia vuosien varrelta mm. Liikuntaleikkikouluohjaaja ja KiddieJam lastentanssiohjaaja. Seurassa Sanna on aloittanut itse nuorena harrastajana mm. lattariryhmässä sekä apuohjaajana monissa eri lasten ryhmissä (mm. liikkari, telinevoimistelu, tanssillinen voimistelu). Tällä kaudella ohjaa Dancemix -ryhmiä 8-9 - ja 10-13 -vuotiaille. Lisäksi Sanna on seuran hallituksen sihteeri. 

TONI LEHTINEN, fysioterapeutti. Jo usean vuoden Johannan tunneilla luottoavustajana toiminut Toni on erikoistunut erilaisten temppuratojen rakentamiseen. Omien lasten harrastuksen kautta seuran ohjaajaksi tullut Toni huolehtii siitä, että tunneilla pysyy rento ja huumorintajuinen tunnelma. Toni tuo myös monipuolisuutta tuntien ohjelmaan niin, että tanssien lisäksi ohjelmassa saattaa välillä olla vaikkapa pallopelejä.

VIIVI TAKALA, telinevoimistelun apuohjaaja.