Seuran ohjaajat

EMILIA JYRKINEN, toimii vastuuohjaajana voimisteluryhmissä. Ohjaamisen Emilia on aloittanut syksyllä 2017 apuohjaajana. Hän on käynyt liikunnanohjaajan ja voimisteluohjaajan starttikoulutuksen. Emilialla on voimistelutaustaa mm. telinevoimistelusta ja tanssillista voimistelusta. Parasta ohjaamisessa on saada lapset liikkumaan ja nähdä heidän onnistumisen ilo.

EMMI JÄRVELÄ, telinevoimistelun apuohjaaja. Oma voimistelutausta on telinevoimistelusta.

JASMIN MÄNTYNEN, voimistelu- ja tanssiryhmien apuohjaaja. 

JOHANNA LEHTINEN, LTM, toiminut pitkään ohjaajana erilaisissa lasten-, nuorten-, ja aikuisten liikuntaryhmissä. Keskittynyt viime vuosina erityisesti tanssiliikuntaan mutta nauttii kuitenkin kaikenlaisesta liikunnasta ja toivoo välittävänsä liikunnan iloa myös muille ihmisille.

KAISA JYRKINEN, satujumpan apuohjaaja. Voimistelutaustaa mm. telinevoimistelusta ja tanssillisesta voimistelusta. 

KATI PETERSEN, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus ja alan ammattilainen monen vuoden kokemuksella. 

LIISI MOILANEN, apuohjaaja

LILLI RAITANEN, apuohjaaja

MARJA KATAJAVUORI, LitM sekä liikunnanopettaja kouluttaa Voimisteluliitossa 1-tason koulutuksia ja ohjaa nyt meillä uutena perhetemppukoulua sekä telinevoimistelua. Liikunta-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen lajitausta, mikä tukee laaja-alaista ohjaamista niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Vuodesta 2003 alkaen kilpateline-/harrastetelinevoimistelun valmentamista sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamista. Marjalla on myös Latinos-koulutus. Hän  korostaa, että liikkuminen tuo iloa ja kannustava ohjaaja lisää ilon vielä suuremmaksi. Lasten kohdalla pätee, että lapsi ei ole liikuntaa varten, vaan liikunta on lasta varten.

NELLI FORSBERG, apuohjaaja. Nellillä on monipuolinen urheilutausta mm. telinevoimistelusta.

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja. Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua. Tällä hetkellä ohjaa lasten telinevoimistelua sekä toimii seuran puheenjohtajana. Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkunnan ilo!

PINJA LAHTINEN, liikunta on läsnä päivittäisessä elämässä, ja sen vuoksi on kiva tehdä töitä sen parissa. Voimistelun Pinja on aloittanut jo 3-vuotiaana. Pinja on aloittanut ohjaamisen vuonna 2017 ja käynyt myös liikunnanohjaajan starttikoulutuksen. Toiminut apuohjaajana joukkuevoimistelussa ja monissa eri-ikäisten telinevoimisteluryhmissä. Ohjaamisessa on parasta nähdä lasten innostus ja halua oppia uutta. 

PINJA OSARA, koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja sairaanhoitaja, hänellä myös Voimisteluliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Toiminut aiemmin apuohjaajana sekä tanssiliikunnan ohjaajana. Jo vauvana osallistunut vauvajumpaan. Pinjan mielestä liikkuminen tuo hymyn huulille aina! Toimii seuran hallituksessa tiedotusvastaavana.

PIRJO VESTERINEN, seuran rahastonhoitaja.

PÄIVI NISSINEN, LitM, on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita lasten liikunnassa ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä.

RIA LAITINEN, ohjaajana Ria on kannustava heittäytyjä, joka suhtautuu liikuntaan energisellä asenteella. Hän haluaa opettaa liikuntaa lapsille hyvän mielen ja positiivisen ilmapiirin kautta. 

SANNA NURMESNIEMI, ohjannut voimistelua ja liikuntaa eri ryhmille, niin lapsille kuin aikuisille. Sanna on ohjannut perheliikuntaa, lasten ja nuorten tanssillista voimistelua, telinevoimistelua ja satujumppaa. Liikunta on tärkeä osa elämää, ja ohjaamisessa motivoiva ja kannustava tekijä on lasten liikunnan ilo. Tavoitteena on tarjota hyvä liikkumisen fiilis, punaiset posket ja iloinen mieli. Toimii hallituksessa seuran kehitysvastaavana.

SANNA SASSI, varhaiskasvatuksen opettaja ja seuran lastenliikunnan ohjaaja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Koulutuksia vuosien varrelta mm. Liikuntaleikkikouluohjaaja ja KiddieJam lastentanssiohjaaja. Seurassa Sanna on aloittanut itse nuorena harrastajana mm. lattariryhmässä sekä apuohjaajana monissa eri lasten ryhmissä (mm. liikkari, telinevoimistelu, tanssillinen voimistelu). Kaudella 2021-22 ohjaa uudistunutta Liikkari 5-6v ryhmää. Liikkuminen yhdessä uusia taitoja oppien sekä liikunnasta iloitseminen ovat ohjaajan työn parhaita puolia. Ohjaamisen ohella Sanna toimii seuran hallituksen sihteerinä.

SELMA KOJOLA, telinevoimistelun apuohjaaja.  Aiemmin ohjannut lapsia sekä nuoria yleisurheilun parissa. Tärkeintä on, että kaikilla on kivaa ja pääsee kehittämään itseään!

SENNI JALONEN, apuohjaaja

TIANNA VARIS, satujumpan apuohjaaja

TONI LEHTINEN, fysioterapeutti. Jo usean vuoden Johannan tunneilla luottoavustajana toiminut Toni on erikoistunut erilaisten temppuratojen rakentamiseen. Omien lasten harrastuksen kautta seuran ohjaajaksi tullut Toni huolehtii siitä, että tunneilla pysyy rento ja huumorintajuinen tunnelma. Toni tuo myös monipuolisuutta tuntien ohjelmaan niin, että tanssien lisäksi ohjelmassa saattaa välillä olla vaikkapa pallopelejä.

VIIVI TAKALA, telinevoimistelun ohjaaja.