Seuran ohjaajat

EMILIA JYRKINEN, toimii vastuuohjaajana nykytanssissa, satujumpassa ja telinevoimistelussa. Lisäksi Emilia on mukana jatkavan telinevoimistelu-ryhmän apuvalmentajana. Ohjaamisen Emilia on aloittanut syksyllä 2017 apuohjaajana. Hän on käynyt liikunnanohjaajan ja voimisteluohjaajan starttikoulutuksen. Emilia on ollut seurassa jo pienestä asti mukana liikkumassa mm. tanssiliikunnassa ja telinevoimistelussa. Parasta ohjaamisessa on saada lapset liikkumaan ja nähdä heidän onnistumisen ilo.

JANNA FLINKMAN, telinevoimistelun apuohjaaja.

JOHANNA LEHTINEN, LitM. Liikunnanopettaja, joka on ohjannut LNV:ssä erilaisia liikuntaryhmiä jo melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä keskittynyt erityisesti lasten tanssiliikuntaan. Suorittanut tanssin erikoistumisopinnot Jyväskylän yliopistossa sekä tehnyt tanssiopintoja myös Kuubassa ja Portugalissa. Ohjaajakoulutuksia mm. Zumba, ZumbaKids, Rumbita ja Latinos. Tanssitunneilla Johannan mielestä tärkeintä on löytää tanssin ja liikkumisen ilo sekä auttaa lapsia löytämään omia vahvuuksiaan, taitoja opitaan siinä sivussa - yhdessä liikkuen.

KAISA JYRKINEN, satujumpan apuohjaaja. Voimistelutaustaa mm. telinevoimistelusta ja tanssillisesta voimistelusta. 

KATI PETERSEN-WARIS, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus ja alan ammattilainen monen vuoden kokemuksella.

MARJA KATAJAVUORI, LitM sekä liikunnanopettaja kouluttaa Voimisteluliitossa 1-tason koulutuksia. Marjaa ohjaa seurassa perhetemppukoulua sekä telinevoimistelua. Liikunta-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen lajitausta, mikä tukee laaja-alaista ohjaamista niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Vuodesta 2003 alkaen kilpateline-/harrastetelinevoimistelun valmentamista sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamista. Marjalla on myös Latinos-koulutus. Hän korostaa, että liikkuminen tuo iloa ja kannustava ohjaaja lisää ilon vielä suuremmaksi. Lasten kohdalla pätee, että lapsi ei ole liikuntaa varten, vaan liikunta on lasta varten.

MILKA TUOMELA, ohjannut LNV:llä vuoden verran. Milka on harrastanut tanssia reilut kymmenen vuotta ja lajitaustaa löytyy laidasta laitaan. Tänä keväänä suorittanut tanssitaiteen perusopetuksen laajan oppimäärän. Ohjaamisessa innostaa se, että pääsee 
jakamaan omia taitoja muille ja saa lapset innostumaan tanssin maailmasta. 

NELLI FORSBERG, apuohjaaja. Nellillä on monipuolinen urheilutausta mm. telinevoimistelusta.

NOORA LEMINEN, harrastanut monipuolisesti eri tanssilajeja, kokemusta myös voimistelusta ja taitoluistelusta. Nyt perhetemppukoulun ja telinevoimistelun apuohjaajana. Lasten liikunnan ja oppimisen ilo on se, mikä motivoi ja innostaa ohjaamaan. 

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja. Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua.  Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkunnan ilo!

PINJA LAHTINEN, liikunta on läsnä päivittäisessä elämässä, ja sen vuoksi on kiva tehdä töitä sen parissa. Voimistelun Pinja on aloittanut jo 3-vuotiaana. Pinja on aloittanut ohjaamisen vuonna 2017 ja käynyt myös liikunnanohjaajan starttikoulutuksen. Toiminut apuohjaajana joukkuevoimistelussa ja monissa eri-ikäisten telinevoimisteluryhmissä. Nyt Pinja on toisena pääohjaajana telinevoimisteluryhmässä ja apuohjaajana joukkuevoimistelussa. Ohjaamisessa on parasta nähdä lasten innostus ja halua oppia uutta. 

PINJA OSARA, koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja sairaanhoidon opiskelija, hänellä myös Voimisteluliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Toiminut aiemmin apuohjaajana sekä tanssiliikunnan ohjaajana. Jo vauvana osallistunut vauvajumpaan. Pinjan mielestä liikkuminen tuo hymyn huulille aina! Toimii seuran hallituksessa tiedotusvastaavana.

PIRJO VESTERINEN, hallituksen rahastonhoitaja.

PÄIVI NISSINEN, LitM, on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita lasten liikunnassa ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä.

RIA LAITINEN, ohjaajana Ria on kannustava heittäytyjä, joka suhtautuu liikuntaan energisellä asenteella. Hän haluaa opettaa liikuntaa lapsille hyvän mielen ja positiivisen ilmapiirin kautta. 

SANNA NURMESNIEMI, ohjannut voimistelua ja liikuntaa eri ryhmille, niin lapsille kuin aikuisille. Sanna on ohjannut perheliikuntaa, lasten ja nuorten tanssillista voimistelua, telinevoimistelua ja satujumppaa. Liikunta on tärkeä osa elämää, ja ohjaamisessa motivoiva ja kannustava tekijä on lasten liikunnan ilo. Tavoitteena on tarjota hyvä liikkumisen fiilis, punaiset posket ja iloinen mieli. Toimii hallituksessa seuran kehitysvastaavana.

SANNA SASSI, varhaiskasvatuksen opettaja ja seuran lastenliikunnan ohjaaja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Koulutuksia vuosien varrelta mm. Liikuntaleikkikouluohjaaja ja KiddieJam lastentanssiohjaaja. Seurassa Sanna on aloittanut itse nuorena harrastajana mm. lattariryhmässä sekä apuohjaajana monissa eri lasten ryhmissä (mm. liikkari, telinevoimistelu, tanssillinen voimistelu). Kaudella 2021-22 ohjaa uudistunutta Liikkari 5-6v ryhmää. Liikkuminen yhdessä uusia taitoja oppien sekä liikunnasta iloitseminen ovat ohjaajan työn parhaita puolia. Ohjaamisen ohella Sanna toimii seuran hallituksen sihteerinä.

TIANNA VARIS, satujumpan ja lasten tanssiryhmien apuohjaaja. 

TONI LEHTINEN, fysioterapeutti. Jo usean vuoden Johannan tunneilla luottoavustajana toiminut Toni on erikoistunut erilaisten temppuratojen rakentamiseen. Omien lasten harrastuksen kautta seuran ohjaajaksi tullut Toni huolehtii siitä, että tunneilla pysyy rento ja huumorintajuinen tunnelma. Toni tuo myös monipuolisuutta tuntien ohjelmaan niin, että tanssien lisäksi ohjelmassa saattaa välillä olla vaikkapa pallopelejä.

VIIVI TAKALA, telinevoimistelun apuohjaaja.