Seuran ohjaajat

EMILIA JYRKINEN, Ohjaamisen Emilia on aloittanut syksyllä 2017 apuohjaajana. Hän on käynyt liikunnan- ja voimisteluohjaajan starttikoulutuksen sekä voimistelukoulukoulutuksen. Emilialla on voimistelutaustaa mm. telinevoimistelusta ja tanssillista voimistelusta. Parasta ohjaamisessa on saada lapset liikkumaan ja nähdä heidän onnistumisen ilo.

EMMI JÄRVELÄ, telinevoimistelun apuohjaaja. Oma voimistelutausta on telinevoimistelusta.

ELLA PEKKARINEN, satutanssin apuohjaaja. Oma tanssitausta.

IRINA KOSKINEN

JASMIN MÄNTYNEN, voimisteluryhmien ohjaaja ja tanssiryhmien apuohjaaja. Koulutuksia: Voimisteluohjaajan startti, Voimistelukoulu ja  tanssilajit tutuiksi.

EMMA LEIMUKOSKI, apuohjaajana  voimistelukoulun 6-7v ryhmässä keväällä 24. Oma harrastustausta voimistelussa, ohjauskokemusta vapaapalokunnan puolelta.

JOHANNA LEHTINEN, LTM, toiminut pitkään ohjaajana erilaisissa lasten-, nuorten-, ja aikuisten liikuntaryhmissä. Keskittynyt viime vuosina erityisesti tanssiliikuntaan mutta nauttii kuitenkin kaikenlaisesta liikunnasta ja toivoo välittävänsä liikunnan iloa myös muille ihmisille.

JOHANNA MALMELIN, tanssiliikunnan ohjaaja kaudella 23-24.

KAISA JYRKINEN, apuohjaaja. Oma voimistelutaustaa mm. telinevoimistelusta ja tanssillisesta voimistelusta. 

KATI PETERSEN, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LAURA NEVALAINEN,  koulutukseltaan liikunnanneuvoja. Seurassa monta vuotta ohjannut telinevoimistelua. Monelle lapselle ja aikuiselle tuttu myös uimahallista.
Parasta ohjaamisessa on nähdä lasten liikunnanriemu ja onnistumiset hetken ponnistelujen jälkeen.

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus ja alan ammattilainen monen vuoden kokemuksella. 

LILLI RAITANEN, apuohjaaja

MARJA KATAJAVUORI, LitM sekä liikunnanopettaja kouluttaa Voimisteluliitossa 1-tason koulutuksia ja ohjaa  perhetemppukoulua sekä telinevoimistelua. Liikunta-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen lajitausta, mikä tukee laaja-alaista ohjaamista niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Vuodesta 2003 alkaen kilpateline-/harrastetelinevoimistelun valmentamista sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamista. Marjalla on myös Latinos-koulutus. Hän  korostaa, että liikkuminen tuo iloa ja kannustava ohjaaja lisää ilon vielä suuremmaksi. Lasten kohdalla pätee, että lapsi ei ole liikuntaa varten, vaan liikunta on lasta varten.

MEA LEMMETTY

NELLI FORSBERG, voimisteluryhmien ohjaaja ja telinevoimistelun apuohjaaja. Nellillä on monipuolinen urheilutausta mm. telinevoimistelusta. Koulutuksia: Voimisteluohjaajan startti ja Voimistelukoulu. 

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja. Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua. Tällä hetkellä ohjaa lasten telinevoimistelua sekä toimii seuran puheenjohtajana. Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkunnan ilo!

PINJA OSARA, koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja sairaanhoitaja, hänellä myös Voimisteluliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Toiminut aiemmin apuohjaajana sekä tanssiliikunnan ohjaajana. Jo vauvana osallistunut vauvajumpaan. Pinjan mielestä liikkuminen tuo hymyn huulille aina! Toimii seuran hallituksessa tiedotusvastaavana.

PIRJO VESTERINEN, seuran rahastonhoitaja.

PÄIVI NISSINEN, LitM, on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita lasten liikunnassa ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä.

RIA LAITINEN, ohjaajana Ria on kannustava heittäytyjä, joka suhtautuu liikuntaan energisellä asenteella. Hän haluaa opettaa liikuntaa lapsille hyvän mielen ja positiivisen ilmapiirin kautta. Ohjaa seuran satutanssi 3-4 -vuotiaiden ryhmää kaudella 23-24.

SANNA NURMESNIEMI, ohjannut voimistelua ja liikuntaa eri ryhmille pitkällä kokemuksella, niin lapsille kuin aikuisille. Sanna on ohjannut mm. perheliikuntaa, lasten ja nuorten tanssillista voimistelua, telinevoimistelua ja satujumppaa. Osallistunut Voimisteluliiton koulutuksiin mm. Voimistelukoulu, Liikuntaleikkikoulu, tanssillisen voimistelun lajitaito ja valmennuksen perusteet. Liikunta on tärkeä osa elämää, ja ohjaamisessa motivoiva ja kannustava tekijä on lasten ja aikuisten liikunnan ilo. Tavoitteena on tarjota hyvä liikkumisen fiilis, punaiset posket ja iloinen mieli. 

SANNA SASSI, varhaiskasvatuksen opettaja ja toiminut Lohjan Voimistelijoissa lastenliikunnan ohjaajana jo pitkään. Koulutuksia vuosien varrelta mm. Voimistelukoulu, Liikuntaleikkikoulu ja KiddieJam lastentanssi. Seurassa Sanna on aloittanut itse nuorena harrastajana tanssin ja aerobicin parissa sekä apuohjaajana useissa eri lasten ryhmissä.  Kevätkaudella -24 ohjaa Ojaniitussa tanssiliikunta 5-6v ryhmää. Liikkuminen yhdessä uusia taitoja oppien sekä liikunnasta iloitseminen ovat ohjaajan työn parhaita puolia. Ohjaamisen ohella Sanna toimii seuran hallituksen sihteerinä.

SIIRI LUOKKANEN, apuohjaajana tanssiliikunnassa, innokas ja positiivinen heittäytyjä. Haluaa aina olla kannustava ja tsemppaava. Siiri pitää lasten kanssa työskentelystä paljon.

SOFIA SOHLMAN, apuohjaajana Liikkarissa syksyllä -23, tanssiliikunnan apuohjaaja kevätkaudella 2024. Oma lajitausta tanssin parissa. Ohjauskokemusta mm. isoskoulutuksen myötä. Liikunta ja varsinkin tanssi tuo energiaa sekä hyvää oloa omaan arkeen ja on kiva jakaa myös liikunnan iloa muille.

TIANNA VARIS, satutanssin apuohjaaja, joka ollut seuran toiminnassa mukana itse jumpparina taaperosta saakka. Toiminut apuohjaajana vuodesta 2021 lähtien. Lajitaustaa löytyy tanssissa, ilma-akrobatiassa sekä salibandyssa. Tianna pitää lasten kanssa työskentelystä paljon.

TONI LEHTINEN, fysioterapeutti. Jo usean vuoden Johannan tunneilla luottoavustajana toiminut Toni on erikoistunut erilaisten temppuratojen rakentamiseen. Omien lasten harrastuksen kautta seuran ohjaajaksi tullut Toni huolehtii siitä, että tunneilla pysyy rento ja huumorintajuinen tunnelma. Toni tuo myös monipuolisuutta tuntien ohjelmaan niin, että tanssien lisäksi ohjelmassa saattaa välillä olla vaikkapa pallopelejä.