Hinnasto

Jäsen- ja harrastemaksut 

 

Muutoksia ryhmiin ilmoittautumiseen ja hinnoitteluun!

 

Syksystä 2021 alkaen ilmoittaudutaan yhdelle lukukaudelle kerrallaan. Lukukausilla tarkoitetaan syyslukukautta ja kevätlukukautta. Nyt 1.6. alkavassa ilmoittautumisessa ilmoittautumiset koskevat syyslukukautta 2021. 

Lasten ja nuorten ilmoittautumisissa on huomioitava lasten ikä ilmoittautumishetkellä. Ryhmään voi ilmoittautua vain ko. ikäryhmään kuuluva. Esim. jos 4 vuotiaan lapsen voi ilmoittaa ryhmään, jossa liikkuvat 4 vuotiaat. Kun lapsi täyttää 5 vuotta, hän voi osallistua ryhmään, jossa liikkuvat 5 vuotiaat. 

Hinnastossa olevat maksut ovat yhden lukukauden maksuja. Loppuvuodesta 2021 avataan ilmoittautuminen kevätlukukaudelle ja kesällä 2022 ilmoittautumiset avataan syyslukukaudelle 2022. 

Aiemmin käytössä ollut ilmoittautuminen koko vuodelle on poistunut ja vastaavasti lukuvuosimaksu on poistunut. 

Ole yhteydessä rohkeasti mikäli sinulla herää kysymyksiä, autamme ryhmien valinnassa mielellämme!

 

Lohjan Voimistelijoiden syyslukukausi kestää elokuusta joulukuuhun ja kevätlukukausi tammikuusta toukokuuhun. Jäsen- ja harrastemaksulla hoidetaan seuran hallinnolliset kulut, kuten toimistopalvelut, katetaan ohjaajien palkat, koulutuksien kulut sekä salimaksut. Jäsen- ja harrastemaksu tarjoaa mahdollisuuden osallistua seuramme jumppatarjontaan ja liikkua hyvässä seurassa!

 

Ryhmiin voi tutustua kaksi kertaa ilmaiseksi kauden alussa. Mikäli et halua jatkaa ryhmässä kahden kerran jälkeen, on siitä ilmoitettava viipymättä osoitteeseen puheenjohtaja.lnv@gmail.com. Kesken valitun kauden lopettamisesta ja/tai ilmoittamatta jättämisestä on maksettava maksu kokonaisuudessaan.

Jäsen- ja harrastemaksuja ei palauteta!

Jokaiseen ryhmään on ilmoittauduttava ennen kuin voi osallistua! (Ei koske aikuis-/senioriryhmien kertamaksulaisia).

 

AIKUISET
AJANJAKSOJÄSEN- ja HARRASTEMAKSU YHTEENSÄ
Tanssillinen voimistelu, aikuiset, lukukausi65€
Senioriliikunta, 1 kerta viikossa, lukukausi65€
Senioriliikunta, 2 kertaa viikossa, lukukausi95€
  
Kertamaksu senioriliikunta

7€

 

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTA KOULUILLA

AJANJAKSOJÄSEN- ja HARRASTEMAKSU YHTEENSÄKESTO
LUKUKAUSI 95€45 min
LUKUKAUSI105€60 min

 

  

JOUKKUEVOIMISTELU STARA

260€2 x 1,5h


LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTA KISAKALLIOSSA

AJANJAKSOJÄSEN- JA HARRASTEMAKSU YHTEENSÄKESTO
LUKUKAUSI115€45 min
LUKUKAUSI125€60 min
TELINEVOIMISTELUN MERKKIRYHMÄ 5-8V.320€2 x 1,5h

 

PERHETEMPPUKOULU

AJANJAKSO

JÄSEN- ja HARRASTEMAKSU YHTEENSÄ
LUKUKAUSIaikuinen + lapsi
120€
LUKUKAUSIesim. aikuinen + lapsi + sisarus
160€

 

Perhetemppukoulun maksu on ryhmäkohtainen sisältäen aikuisen ja lapsen liikkumisen ryhmässä. Useamman lapsen kanssa liikuttaessa voi perheen toinen aikuinen osallistua perhetemppukouluun veloituksetta. Vakuutus on voimassa vain jäsenmaksun maksaneella vanhemmalla.

Kannatusjäsenmaksu:

Halutessasi voit tukea seuran toimintaa 20 €:n suuruisella kannatusjäsenmaksulla ( ei oikeuta liikuntaryhmiin osallistumiseen). Seuran tilinumero LUSP Länsi-UUdenmaan Säästöpankki FI69 4006 1140 0005 18. Kiitos tuestasi!

LNV:n jumpparit on tunneilla vakuutettu Svolin Jumppaturva -vakuutuksella.

Lohjan Voimistelijat ry pidättää oikeuden muutoksiin. 

Perheliikunnan maksu on ryhmäkohtainen sisältäen aikuisen ja yhden lapsen liikkumisen ryhmässä. Mikäli lapsi osallistuu perheliikunnan lisäksi muuhun ryhmään, peritään tunnista lisäryhmän maksu. Useamman lapsen kanssa liikuttaessa perheen toinen aikuinen voi osallistua perheliikuntatunnille veloituksetta. Vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksaneella vanhemmalla.

Jos maksat aikuisten kausimaksusta osan Smartumilla, laita lisätietokohtaan laskua maksaessasi, kuinka paljon maksat Smartumilla ja ilmoita asia ohjaajalle, jolle tuot myös setelit. Jos maksat kaikki Smartumilla, kerro se ohjaajalle ja tuo lasku ja setelit ohjaajalle.

Huom! Smartum-etu koskee vain aikuisten ryhmiä.