Hinnasto

Jäsen- ja harrastemaksut

Lohjan Naisvoimistelijoiden lukuvuosi kestää elokuusta toukokuuhun. Jäsenmaksulla hoidetaan seuran hallinnolliset kulut, kuten toimistopalvelut. Harrastemaksulla katetaan ohjaajien palkat, koulutukset, matkakulut sekä salimaksut. Harrastemaksu tarjoaa mahdollisuuden osallistua seuramme jumppatarjontaan ja liikkua hyvässä seurassa.

Lasten ryhmiin voi tutustua kaksi kertaa. Mikäli lapsi ei halua jatkaa ryhmässä kahden kerran jälkeen, on siitä ilmoitettava viipymättä ryhmän ohjaajalle. Tutustuminen on ilmaista, mutta ilmoittamatta jättämisestä ja kesken kauden lopettamisesta on maksettava kuluvan kauden maksu kokonaisuudessaan.

Lukuvuosi 20.8.2018-19.5.2019

AJANJAKSOJÄSEN- ja HARRASTEMAKSU YHTEENSÄ
AIKUISET
Ryhmämaksu, (seniorit) 1 kerta viikossa, lukukausi60€
Senioriliikunta, 1 kerta viikossa, lukuvuosi90€
Senioriliikunta, 2 kertaa viikossa, lukukausi90€
Senioriliikunta, 2 kertaa viikossa, lukuvuosi160€
Kertamaksu

7€

Senioreille on tarjolla edullisempi osallistumismaksu, jos käy esim. kahdella viikkotunnilla joko syyskaudella tai kevätkaudella tai  molemmilla kausilla.

Kaikille tunneille on ilmoittauduttava!

 JÄSEN- ja HARRASTEMAKSU YHTEENSÄYHTEENSÄ, JOS 1 LISÄRYHMÄ

 

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTA KOULUILLA

LUKUVUOSI145€ 225€
 lisäryhmä 80€ 
LUKUKAUSI90€150€
  lisäryhmä 60€ 
 Staramaksu 20€= 2 osallistumista


LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTA KISAKALLIOSSA

AJANJAKSOJÄSEN- JA HARRASTEMAKSU YHTEENSÄYHTEENSÄ, JOS 1 LISÄRYHMÄ (koululla)
LUKUVUOSI175€255€
   
LUKUKAUSI100€160€

KAUSI

JÄSEN- ja HARRASTEMAKSU YHTEENSÄ
PERHELIIKUNTA

LUKUVUOSI

esim. aikuinen + lapsi
185€

 

esim. aikuinen + lapsi + sisarus
225€

LUKUKAUSIaikuinen + lapsi
100€
 esim. aikuinen + lapsi + sisarus
140€

Perheliikunnan maksu on ryhmäkohtainen sisältäen aikuisen ja lapsen liikkumisen ryhmässä. Mikäli lapsi osallistuu perheliikunnan lisäksi muuhun ryhmään, peritään tunnista lisäryhmän maksu. Useamman lapsen kanssa liikuttaessa voi perheen toinen aikuinen osallistua perheliikuntatunnille veloituksetta. Vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksaneella vanhemmalla.

Kannatusjäsenmaksu:

Halutessasi voit tukea seuran toimintaa 20 €:n suuruisella kannatusjäsenmaksulla (joka ei oikeuta liikuntaryhmiin osallistumiseen). Kiitos tuestasi!

LNV:n jumpparit on tunneilla vakuutettu Svolin Jumppaturva -vakuutuksella.

Lohjan Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden muutoksiin. Jäsenmaksuja ei palauteta.

Perheliikunnan maksu on ryhmäkohtainen sisältäen aikuisen ja yhden lapsen liikkumisen ryhmässä. Mikäli lapsi osallistuu perheliikunnan lisäksi muuhun ryhmään, peritään tunnista lisäryhmän maksu. Useamman lapsen kanssa liikuttaessa perheen toinen aikuinen voi osallistua perheliikuntatunnille veloituksetta. Vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksaneella vanhemmalla.
Jos maksat kausimaksun smartumilla osaksi, laita lisätietokohtaan laskua maksaessasi, kuinka paljon maksat smartumilla ja ilmoita asia ohjaajalle, jolle tuot myös setelit. Jos maksat kaikki smartumilla, kerro se ohjaajalle ja tuo lasku ja setelit ohjaajalle.
Huom! Smartum etu koskee vain aikuisia.