Seura

Kaudella 2021-2022

 

Syyskausi 23.8.-13.12.2021

Kevätkausi 10.1.-8.5.2022

 

MONIPUOLISTA JUMPPAA USEANA PÄIVÄNÄ VIIKOSSA!

Seuran yhteystiedot

LOHJAN VOIMISTELIJAT RY

 

Lohjan Voimistelijat ry on vuonna 1918 perustettu liikuntaseura, jossa aktiivisia jäseniä on yli 300 .  Vapaaehtoisvoimin toimiva seura on liikuttanut lapsia ja aikuisia Lohjalla jo yli 100 vuotta.

Tavoitteenamme on keskittyä lasten ja nuorten monipuoliseen voimisteluun, tanssiin sekä telinevoimisteluun.
Aikuisille sekä senioreille on tarjolla tanssia sekä kuntojumppaa. 

Jäsenemme saavat laadukasta liikuntaa edullisella ja kilpailukykyisellä jäsenmaksullaKoulutetut ohjaajat takaavat, että tunnit ovat innostavia  ja monipuolisia.

Seuran tunneilla voi aloittaa jo 3-vuotiaana perheliikunnan, satutanssin tai -jumpan parissa. Liikuntaa voi seurassa jatkaa koko lapsuuden, nuoruuden ja aikuisiän läpi.

Telinevoimistelun harrasteryhmät 4-vuotiaista aina 13-vuotiaisiin harjoittelevat viikoittain Kisakalliossa. Seuran edustusjoukkueena toimii joukkuevoimistelun Stara-ryhmä, joka harjoittelee tavoitteellisesti kahtena päivänä viikossa. Myös telinevoimistelun puolelle on tavoitteena saada jatkava tavoitteellisesti harjoitteleva ryhmä. 

Ohjaamme myös koko perheen suosittua perhetemppukoulua, vomisteluryhmiä, Liikkaria ja tanssiliikuntaa lapsille ja nuorille. 

 

Aktiiviset harrastajat osallistuvat seuran viikottaisille tunneille ympäri Lohjaa ja lähiseuduilta. Kiitos jäsenille! Tervetuloa nauttimaan liikunnan tuomasta hyvänolontunteesta kanssamme!

 

 

Jäsenetuja:

Piruetti, Kluuvi 3 HKI ja Turku: Kaikista tuotteista -10 %.

Seuramme jäsenet on tunneillamme vakuutettu Svolin Jumppaturvalla.