Seura

Kevätkausi 2019

Kevätkausi on ajalla 7.1.-5.5.2019.

 

JUMPPAA USEANA PÄIVÄNÄ VIIKOSSA MUKSUSTA MUORIIN!

Seuran yhteystiedot

LOHJAN NAISVOIMISTELIJAT RY

 

Lohjan Naisvoimistelijat ry on vuonna 1918 perustettu liikuntaseura, jossa aktiivisia jäseniä on yli 300 .  Vapaaehtoisvoimin toimiva seuramme täyttää tänä vuonna 100 vuotta.

Tavoitteenamme on keskittyä lasten ja nuorten monipuoliseen voimisteluun, tanssiin sekä telinevoimisteluun.
Aikuisille pidetään tunteja useana päivänä viikossa. Tanssiliikunnan lisäksi on kuntojumppaa, venyttelyä sekä tehojumppaa.

Jäsenemme saavat laadukasta liikuntaa edullisella ja kilpailukykyisellä jäsenmaksullaKoulutetut ohjaajat takaavat, että tunnit ovat innostavia  ja monipuolisia.

Seuran tunneilla voi aloittaa jo 1 -vuotiaana perheliikunnan parissa. Liikuntaa voi seurassa jatkaa koko lapsuuden, nuoruuden ja aikuisiän läpi.

Telinevoimistelun harrasteryhmät pienimmille liikkujille Kisakalliossa jatkuvat temppukoulun ja temppujumpan merkeissä. Ohjaamme myös koko perheen suosittua perhetemppukoulua. Tanssiliikunnan ryhmiä on niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan erilaisia liikunnan muotoja. Lapsille on tunteja useana päivänä viikossa. Aikuisille on tanssiliikunnan lisäksi venyttelyä ja kuntojumppaa.

Aktiiviset harrastajat osallistuvat seuran viikoittaisille tunneille ympäri Lohjaa. Kiitos jäsenille! Tervetuloa nauttimaan liikunnan tuomasta hyvänolontunteesta kanssamme!

 

 

Jäsenetuja jäsenkortilla 2019:

Piruetti, Kluuvi 3 HKI ja Turku: Kaikista tuotteista -10 %.

Seuramme jäsenet on tunneillamme vakuutettu Svolin Jumppaturvalla.