Seura

Kaudella 2020-2021 

 

Syyskausi 19.8.-13.12.2020

Kevätkausi 11.1.-9.5.2021

 

MONIPUOLISTA JUMPPAA USEANA PÄIVÄNÄ VIIKOSSA!

Seuran yhteystiedot

LOHJAN NAISVOIMISTELIJAT RY

 

Lohjan Naisvoimistelijat ry on vuonna 1918 perustettu liikuntaseura, jossa aktiivisia jäseniä on yli 300 .  Vapaaehtoisvoimin toimiva seura on liikuttanut lapsia ja aikuisia Lohjalla jo 101 vuotta.

Tavoitteenamme on keskittyä lasten ja nuorten monipuoliseen voimisteluun, tanssiin sekä telinevoimisteluun.
Aikuisille sekä senioreille on tarjolla tanssia sekä kuntojumppaa. 

Jäsenemme saavat laadukasta liikuntaa edullisella ja kilpailukykyisellä jäsenmaksullaKoulutetut ohjaajat takaavat, että tunnit ovat innostavia  ja monipuolisia.

Seuran tunneilla voi aloittaa jo 3-vuotiaana perheliikunnan parissa. Liikuntaa voi seurassa jatkaa koko lapsuuden, nuoruuden ja aikuisiän läpi.

Telinevoimistelun harrasteryhmät 4-vuotiaista aina 13-vuotiaisiin harjoittelevat viikoittain Kisakalliossa. Seuran edustusjoukkueena toimii joukkuevoimistelun Stara-ryhmä (7-8v), jotka harjoittelevat tavoitteellisesti kahtena päivänä viikossa.

Ohjaamme myös koko perheen suosittua perhetemppukoulua. Tanssiliikunnan ryhmiä on niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Kaudella 2019-20 tanssitunteja lapsille löytyy mm. streetlajeista, showtanssista sekä lattareista.

 

Aktiiviset harrastajat osallistuvat seuran viikoittaisille tunneille ympäri Lohjaa. Kiitos jäsenille! Tervetuloa nauttimaan liikunnan tuomasta hyvänolontunteesta kanssamme!

 

 

Jäsenetuja jäsenkortilla 2019:

Piruetti, Kluuvi 3 HKI ja Turku: Kaikista tuotteista -10 %.

Seuramme jäsenet on tunneillamme vakuutettu Svolin Jumppaturvalla.