Tuntikuvaukset

IKILIIKE-TÄHTIHETKIÄ YLI KUUSIKYMPPISTEN KEHOLLE JA MIELELLE

Hei yli kuusikymppinen, kiinnostaisiko sinuakin liikkuminen hyvässä seurassa? Tule tutustumaan Ikiliike-tunteihin!

Lohjan Naisvoimistelijat tarjoaa syksyllä varta vasten ikääntyville suunnattuja liikuntatunteja, joille jokainen voi tulla mukaan aiempaan liikuntataustaan katsomatta! Niin sohvaperunat kuin jumppatuntien ensikertalaisetkin ovat siis tervetulleita mukaan. Syksyllä seurallamme on tarjota kaksi viikoittaista ikääntyville suunniteltua Ikiliike-jumppatuntia sekä tanssillisesta liikunnasta kiinnostuneille 1 viikottainen tunti.

 

Senioriliikunta/ Ikiliike-jumppatunti

Helppoa ja tehokasta perusjumppaa. Tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto-, venyttely- sekä rentoutusosuuksista. Ryhmä tarkoitettu sekä naisille että miehille. Mukana myös Ikiliikkuja-osioita.

60+ Ladies' Mixed Dances

Tanssillista ja naisellista liikuntaa itämaisen ja intialaisen sekä elokuva-, kabaree- ja latinohenkisen musiikin rytmittämänä. Helppoja ja mukavia koko kehoa liikuttavia ja vahvistavia liikesarjoja. Koe tangon, bollywoodin, kabareen ja burlesguen monimuotoinen ja energinen liikekieli omassa kehossasi. Tunti sopii kaikille tanssista ja mahtavasta musiikista pitäville, ei tanssillisia ennakkovaatimuksia.

Hathajooga 75 min

Hathajooga on oman hengityksen mukaan tehtäviä liikkeitä, asanoita, jotka kehittävät kehon liikkuvuutta ja voimaa, sekä tasapainoa mielen ja kehon välillä. Monet muut joogan lajit (mm. Astanga) perustuvat lempeämpään hathajoogaan, joka soveltuu kaikille. Näillä iltatunneilla myös rentousharjoitteita, jotka tyynnyttävät mielen rauhoittumaan.

Opettajana toimii liikuntatieteen maisteri ja joogaohjaaja (SJL) Elina Kivelä.

 
 
 
LADIE´S 60+ CHARLSTON TANSSI
IKILIIKKUJAT
AFROTANSSI
ITÄMAINEN TANSSI
60+ ORIENTAL-INTIALAISTANSSI