Tuntikuvaukset

 

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia eri-ikäisiä naisia. Tuttavallisemmin tanvon sielu ja sydän on keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Lajin harjoitteluun kuuluvat perusvoimistelutaitojen lisäksi vartalo- ja jalkatekniikan harjoittelu sekä hyppyjä ja erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuus ja voima. Lisätietoja voimistelu.fi . 

Mitä tanvo on LNV:ssä?

Tanssillinen voimistelu on kokonaisvaltaista liikuntaa keholle ja mielelle. 

Tanssillinen voimistelu sopii kaikille voimistelusta kiinnostuneille ryhmäliikuntatunniksi. Voimistelun erityistä osaamista ei tarvitse olla, ja jokainen tekee liikkeet oman taidon mukaan. Tunnilla tehdään perusvoimistelun lisäksi liikkuvuutta lisääviä liikkeitä, samalla jäntevyys ja voima lisääntyy jaloissa. Suunnitelmassa on myös ryhmälle sopivan koreografian harjoittelua. Tavoitteena on ryhdikäs ja joustava vartalo sekä hyvä ja iloinen mieli.  Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä (2 krt/vuosi). Esiintyminen ei ole pakollista, vaan halukkaille mahdollisuus. 

Senioriliikunta

Helppoa ja tehokasta perusjumppaa. Tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto-, venyttely- sekä rentoutusosuuksista. Ryhmä tarkoitettu sekä naisille että miehille. Mukana myös Ikiliikkuja-osioita.

60+ Ladies' Mixed Dances

Tanssillista ja naisellista liikuntaa itämaisen ja intialaisen sekä elokuva-, kabaree- ja latinohenkisen musiikin rytmittämänä. Helppoja ja mukavia koko kehoa liikuttavia ja vahvistavia liikesarjoja. Koe tangon, bollywoodin, kabareen ja burlesguen monimuotoinen ja energinen liikekieli omassa kehossasi. Tunti sopii kaikille tanssista ja mahtavasta musiikista pitäville, ei tanssillisia ennakkovaatimuksia.

 

 

 

IKILIIKE-TÄHTIHETKIÄ YLI KUUSIKYMPPISTEN KEHOLLE JA MIELELLE