Aikuiset

 

Huom! Aikuisten kausi alkaa 25.1.2022 voimassa olevien rajoitusten vuoksi. 

Senioriliikunnan kevätkausi 10.1.-8.5.2022.

 

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikunta on mitä parhain apu arkeen. Voimisteluliiton ikääntyvien jumpissa pidetään huolta, että jokainen seniori voi vahvistaa lihasvoimaa, tasapainoa ja kestävyyttä omien voimiensa mukaan. Voimistelu ei vaadi akrobaatin taitoja tai villejä pyörähdyksiä jumppasaleilla, vaan tunnit voivat alkaa pienestä liikkeestä ja kevyestä kävelystä. Kokeneemmat jumppakonkarit voivat toki testailla voimiaan hurjemmassakin pyörityksessä. Jumpasta on iloa ja hyötyä kaikille – voimistelu liikuttaa monin eri tavoin ja tavoittein. Voimistelu pitää sinutkin liikkeessä ja mielen virkeänä!

LNV:n aikuisten jumppatunneilla vallitsee välitön ja iloinen tunnelma. Kymmenet jumpparit hikoilevat samaan tahtiin ja nauttivat yhdessäolosta.

LNV tarjoaa sinulle mahdollisuuden virkistää mieltä ja kehoa sekä kohottaa kuntoa tehokkailla senioriliikuntatunneilla sekä tanssillisen Ladies' 60+Mixed Dances parissa.

Seuramme ohjaajat ovat iloisia, reippaita ja ammattitaitoisia ja saavat tunnelman nousemaan kattoon. Kaikki siis joukolla liikkumaan!

 

Aikuisten tanssillisen voimistelun syyskausi 10.1.-8.5.2022.

Lohjan Naisvoimistelijat Facebookissa

 

Jos maksat kausimaksun smartumilla osaksi, laita lisätietokohtaan laskua maksaessasi, kuinka paljon maksat smartumilla ja ilmoita asia ohjaajalle, jolle tuot myös setelit. Jos maksat kaikki smartumilla, kerro se ohjaajalle ja tuo lasku ja setelit ohjaajalle.