Ilmoittautuminen ryhmiin


LNV käyttää jäsentieto-ohjelmaa ilmoittautumisissa.

Ohjelmaan on rekisteröidyttävä ennen kuin voi ilmoittautua seuran ryhmiin. Käy rekisteröitymässä ennen varsinaista ilmoittautumista. Myös aikuisten ryhmiin on ilmoittauduttava jäsentieto-ohjelmassa.

Lasten ryhmiin voi tutustua kaksi kertaa. Mikäli lapsi ei halua jatkaa ryhmässä kahden kerran jälkeen, on siitä ilmoitettava viipymättä ryhmän ohjaajalle. Tutustuminen on ilmaista, mutta ilmoittamatta jättämisestä ja kesken kauden lopettamisesta on maksettava kuluvan kauden maksu kokonaisuudessaan.

ILMOITTAUTUMINEN KAUSITTAIN

Rekisteröityminen ja käyttäjätunnukset ilmoittautumispalvelussa

Ilmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä. Rekisteröityä voi koko vuoden ajan tästä linkistä.

Rekisteröitymisen yhteydessä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun, jossa pääset siis ilmoittautumaan liikuntaryhmiin, luomaan jäsenmaksun ja muokkaamaan omia tietojasi. Ilmoittautumispalveluun rekisteröidytään ainoastaan kerran, jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt, ovat käyttäjätunnuksesi edelleen voimassa. Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen uudestaan kohdasta ’Unohditko salasanasi’.

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi osoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi. 

Lohjan Voimistelijat ry ei ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostitse eikä puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran numeroon 044 3797797 (huomioithan soittoajat).

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa ryhmätarjontaan seuran lapset ja nuoret tunti-ohjelma -sivulla tai aikuiset tuntiohjelma-sivuilla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmiin aiot ilmoittautua. Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jäsenmaksut ja ryhmien erillismaksut löytyvät Hinnasto-sivulta.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.
Kun olet ilmoittautunut ryhmään, järjestelmästä lähtee automaattisesti lasku sähköpostiisi. Muistathan maksaa kaikki laskut omilla viitenumeroilla, jotta ne näkyvät maksettuina järjestelmässä. Huom! Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.