Seuran ohjaajat

EMILIA JYRKINEN, aloittanut syksyllä 2017 apuohjaajana temppujumpassa. Ollut seurassa jo pienestä asti mukana liikkumassa mm. tanssiliikunnassa ja telinevoimistelussa.

JOHANNA LEHTINEN, LTM, toiminut pitkään ohjaajana erilaisissa lasten-, nuorten-, ja aikuisten liikuntaryhmissä. Keskittynyt viime vuosina erityisesti tanssiliikuntaan mutta nauttii kuitenkin kaikenlaisesta liikunnasta ja toivoo välittävänsä liikunnan iloa myös muille ihmisille.

JUSSI LILJA, Liikuntaan erikoistunut luokanopettaja Maksjoelta. Ohjannut seurassa perheliikuntaa yhdessä vaimonsa Laura Liljan kanssa. Kaudella 2018-2019 toimii sijaisena.

KATI PETERSEN-WARIS, hallituksen tiedotusvastaava, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LAURA NEVALAINEN, telinevoimistelun taituri.

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus.

MARJA KATAJAVUORI, LitM sekä liikunnanopettaja kouluttaa Voimisteluliitossa 1-tason koulutuksia ja ohjaa nyt meillä uutena perhetemppukoulua sekä telinevoimistelua. Liikunta-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen lajitausta, mikä tukee laaja-alaista ohjaamista niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Vuodesta 2003 alkaen kilpateline-/harrastetelinevoimistelun valmentamista sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamista. Marjalla on myös Latinos-koulutus. Hän  korostaa, että liikkuminen tuo iloa ja kannustava ohjaaja lisää ilon vielä suuremmaksi. Lasten kohdalla pätee, että lapsi ei ole liikuntaa varten, vaan liikunta on lasta varten.

MELISSA RAIKERUS, apuohjaaja

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja, Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua. Tällä hetkellä ohjaa lasten tanssiliikuntaa sekä toimii seuran puheenjohtajana. Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkunnan ilo!

PINJA-OLIVIA LAHTINEN, on harrastanut tanssiliikuntaa yli kymmenen vuotta ja pari vuotta telinevoimistelua. Toimii apuohjaajana joukkuevoimistelussa.

PINJA OSARA, satujumpaa vetävä Pinja on liikuntaneuvoja ja sairaanhoidon opiskelija. Hänellä on myös Voimisteluliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Pinja on toiminut aiemmin apuohjaajana sekä tanssiliikunnan ohjaajana. Ja hän on jo vauvana osallistunut vauvajumpaan. Pinjan mielestä liikkuminen tuo hymyn huulille aina!

PILVI OSARA

PIRJO VESTERINEN, hallituksen rahastonhoitaja.

PÄIVI NISSINEN, LitM, on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita lasten liikunnassa ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä.

SAIJA HALMINEN, toimii seuran apuohjaajana nyt kolmatta vuotta, aikaisemmin hän auttoi lasten jumpissa ja myös perheliikunnan puolella apuohjaajana. Ja tällä kaudella aloittaa tanssiliikunnan parissa. Omat tanssiharrastukset alkoivat jo seitsemän vuotta sitten, takana on pääsääntöisesti street-, show- ja salsa, mutta mukaan mahtuu myös balettia ja tulevana lajina Rumbita. Myös kuntosaleilu kuuluu nykyäänhänen harrastuksiinsa. Liikunta tuo aina hyvää mieltä ja fiilistä ja Saija toivoo pystyvänsä jakamaan sitä myös muille!

SANNA KUPARINEN,

SANNA NURMESNIEMI, pienestä pitäen ollut mukana seurassa, myös ohjaajana. Vuosien tauon jälkeen lasten jumpat innostivat mukaan seuratoimintaan. Hallituksen sihteeri.

SANNA SASSI, on ollut seurassa mukana jo vuosia, aluksi harrastajana mm. lattariryhmässä sekä nuorten aerobicissa. Siirtyi pian itse apuohjauksen pariin ja on kouluttautunut mm. tanssiliikuntaan. Vuosien varrella ohjannut niin lasten kuin aikuisten tunteja laidasta laitaan. Kaudella 2018-19 ohjaa alle kouluikäisten lasten KiddieJam-ryhmiä. Tämän lisäksi Sanna on seuran hallituksen varapuheenjohtaja.

OONA PELTONEN, Pikkutyttönä itse jumpannut ja voimistellut seurassa. Ollut aina intohimoinen liikkuja ja lajitaustaa löytyy eniten tanssin ja voimistelun parista, mutta laidasta laitaan. Tällä hetkellä opiskelen Kisakallion urheiluopistossa liikunnan ohjaajaksi. Haluan kehittää lasten ja nuorten liikunnan tulevaisuutta, sekä tarjota lapsille kasvua tukevaa ja laadukasta liikuntaa myös toiveet huomioon ottaen. Tunneillani nauretaan ja opitaan uutta!

TESSA LEHTI, lasten telinevoimistelun ohjaaja. Harrastanut itse myös cheerleadingia.

TIINA VARIS, on aloittanut LNV:ssa jo satujumppaiässä. Takaisin seuraan tullut omien lasten kautta perheliikunnan merkeissä. Sen innoittamana päätyi ohjaamaan tanssivoittoista liikuntaa ja sen myötä innostus kaikkeen liikkumiseen ja ohjaamiseen on vain kasvanut. LNV:ssa Tiina on ohjannut perhetemppukouluja, Rumbitaa ja muita tanssipainotteisia tunteja. Tiina on kouluttautunut Trainer4You:n ravintovalmentajaksi sekä Rumbitan lisenssiohjaajaksi.  Seuran hallituksen juhla- ja näytösvastaava. (Ei ohjaa kaudella 2018-2019)

VIIVI METTINEN, aloittaa lasten jazztanssin opetuksen 5-9-vuotiaille. Viivi opiskelee parhaillaan Toista vuotta Kisakalliossa liikuntaneuvojaksi. Liikunta kuuluu Viivin mielestä jokapäiväiseen elämään ja hän haluaakin levittää liikunnan tuomaa iloa muillekin. Tanssia hän on harrastanut 12 vuotta ja innolla opettaa sitä nyt muillekin alkavalla jaksolla.

VIIVI TAKALA, aloittanut apuohjaajana syksyllä 2017 tanssillisessa voimistelussa. Itse voimistellut seurassa jo usean vuoden mm. tanssiliikunnassa.