Seuran ohjaajat

ALISA MINJAILO, showmix ohjaaja, joka aloittaa uudet tunnit Karjalohjalla sekä tytöille että pojille. Toimii myös seuran hallituksessa.

EMILIA JYRKINEN, aloittanut syksyllä 2017 apuohjaajana temppujumpassa. Ollut seurassa jo pienestä asti mukana liikkumassa mm. tanssiliikunnassa ja telinevoimistelussa.

IIDA JOUTSEN, apuohjaaja akromixissä. Harrastanut itse jo pitkään telinevoimistelua.

JANNA FLINKMAN, telinevoimistelun apuohjaaja.

JOHANNA LEHTINEN, LTM, toiminut pitkään ohjaajana erilaisissa lasten-, nuorten-, ja aikuisten liikuntaryhmissä. Keskittynyt viime vuosina erityisesti tanssiliikuntaan mutta nauttii kuitenkin kaikenlaisesta liikunnasta ja toivoo välittävänsä liikunnan iloa myös muille ihmisille.

KAISLA KAUNISTO, Dancemix 5-6v. ohjaaja. Pitkä tanssitausta eri tanssilajeista kuten nykytanssi, street ja showtanssi.

KATI PETERSEN-WARIS, hallituksen tiedotusvastaava, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LAURA NEVALAINEN, telinevoimistelun ohjaaja, jolla pitkänajan kokemus ja koulutus alasta.

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus ja alan ammattilainen monen vuoden kokemuksella.

MARJA KATAJAVUORI, LitM sekä liikunnanopettaja kouluttaa Voimisteluliitossa 1-tason koulutuksia ja ohjaa nyt meillä uutena perhetemppukoulua sekä telinevoimistelua. Liikunta-alan ammattilainen, jolla on monipuolinen lajitausta, mikä tukee laaja-alaista ohjaamista niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Vuodesta 2003 alkaen kilpateline-/harrastetelinevoimistelun valmentamista sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamista. Marjalla on myös Latinos-koulutus. Hän  korostaa, että liikkuminen tuo iloa ja kannustava ohjaaja lisää ilon vielä suuremmaksi. Lasten kohdalla pätee, että lapsi ei ole liikuntaa varten, vaan liikunta on lasta varten.

MELISSA RAIKERUS, showmix apuohjaaja

MILKA TUOMELA, Dancemix 5-6v. apuohjaaja

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja, Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua. Tällä hetkellä ohjaa lasten akromix ryhmiä sekä toimii seuran puheenjohtajana. Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkunnan ilo!

PINJA LAHTINEN, on harrastanut tanssiliikuntaa yli kymmenen vuotta ja pari vuotta telinevoimistelua. Toimii apuohjaajana joukkuevoimistelussa.

PINJA OSARA, Dancemix ohjaaja. Koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja sairaanhoidon opiskelija, hänellä myös Voimisteluliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Toiminut aiemmin apuohjaajana sekä tanssiliikunnan ohjaajana. Jo vauvana osallistunut vauvajumpaan. Pinjan mielestä liikkuminen tuo hymyn huulille aina! Toimii nykyään myös seuran hallituksessa tiedotusvastaavana.

PÄIVI NISSINEN, LitM, on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita lasten liikunnassa ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä.

SANNA KUPARINEN, dancemix ja telinevoimistelun apuohjaaja. Harrastanut tanssia ja telinevoimistelua 3-vuotiaasta asti seurassa.

SANNA NURMESNIEMI, pienestä pitäen ollut mukana seurassa, myös ohjaajana. Vuosien tauon jälkeen lasten jumpat innostivat mukaan seuratoimintaan. Hallituksen sihteeri.

PIRJO VESTERINEN, hallituksen rahastonhoitaja.

TIINA VARIS, hallituksen näytös- ja juhlavastaava. Toiminut aiemmin myös ohjaajana tanssitunneilla.

VILJA OSARA, lasten lattari ohjaaja. Pitkä ja monipuolisen tanssitaustan omaava iloinen ohjaaja.