Naisvoimistelijoiden 6-7 vuotiaat joukkuevoimistelijat ekaa kertaa Stara-tapahtumassa

21.11.2018

Tuliaisina mitalit ja palaute
Tuliaisina mitalit ja palaute
Starassa mukana: Wilma Alanko, Vilma Järvinen, Elisa Nissinen, Eveliina Nurmi, Enna Rosenblad, Kaisla Selenius, Helmi Vaahtera ja Henni Zeh.
Starassa mukana: Wilma Alanko, Vilma Järvinen, Elisa Nissinen, Eveliina Nurmi, Enna Rosenblad, Kaisla Selenius, Helmi Vaahtera ja Henni Zeh.

Seuran 6-7-vuotiaat joukkuevoimistelijat osallistuivat ensimmäiseen Stara-tapahtumaansa su 18.11.18 Espoon Tapiolassa. Stara-tapahtumat ovat Voimisteluliiton alaisia tapahtumia noin 7-12-vuotiaille voimistelijanaluille. Stara-tapahtumat ovat Voimisteluliiton alaisia tilaisuuksia noin 7-12-vuotiaille voimistelijanaluille. Kotiinviemisiksi saatiin mitalit sekä arveilta saatu palaute.

Lohjan Naisvoimistelijoiden 6-7-vuotiaat joukkuevoimistelijat osallistuivat ensimmäiseen Stara-tapahtumaansa su 18.11.18 Espoon Tapiolassa. Ohjaajina: Päivi Nissinen ja Pinja Lahtinen.   http://www.tapiolanvoimistelijat.fi/tapahtumat/tapiolan-stara-18-11/

Stara-tapahtumat ovat Voimisteluliiton alaisia tapahtumia noin 7-12-vuotiaille voimistelijanaluille. Tapahtuma tarjoaa harrastevoimistelijoille tilaisuuden esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat voivat harjoitella Stara-tapahtumissa kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailuihin siirtymistä. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat arveilta suorituksestaan kirjallisen palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon.

Tapiolan Voimistelijoiden järjestämään tapahtumaan osallistuneet seuramme joukkuevoimistelijat ovat tänä syksynä aloittaneet harjoittelemaan kaksi kertaa viikossa. Osa tytöistä on aloittanut lajin parissa elokuussa, toiset ovat mukana jo toista tai kolmatta vuotta. Ilmassa oli innostusta ja jännitystä, kun tytöt esittivät Pink Panther -teemaisen ohjelmansa yleisölle ja arveille. Esityksen jälkeen tytöt totesivat, että "meni paljon paremmin kuin aamun harjoituksissa" ja "olipa kivaa". Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että Stara-tapahtumaan halutaan tulla uudestaan. Aikaa jäi myös muutaman muun joukkueen ja yksilön ohjelmien seuraamiseen ja se oli tytöille mieleistä.

Katsomossa nimettiin muiden ohjelmista itselle tuttuja liikkeitä sekä ihasteltiin toisten pukuja. Kotiinviemisiksi saatiin mitalit sekä arveilta saatu palaute. Palautteissa kehuttiin tyttöjen esiintymisrohkeutta. Liikkeistä erityismaininnan saivat silta ja linnunpesä. Arvit olivat yhtä mieltä siitä, että lajitekniikka on ikätasoon nähden hyvin hallussa. Ohjeena jatkoon oli liikkuvuuden lisääminen sekä jalkatekniikan kehittäminen.

Seuran joukkuevoimistelijat esiintyvät naisvoimistelijoiden 100-vuotisjuhlassa Laurentiussalissa 2.12.18. Kevääksi tehdään uusi ohjelma, jolla on tarkoitus osallistua seuran näytöksen lisäksi kahteen Stara-tapahtumaan.

Mikä ihmeen Stara: https://www.voimistelu.fi/fi/Harrastevoimistelu/Tapahtumat-ja-lisenssit/Voimistelun-Asema