Tervetuloa mukaan seuratyöhön!

9.10.2023


Lohjan Voimistelijoiden hallituksessa toimii vapaaehtoisvoimin tällä hetkellä 5 jäsentä. Riveistämme löytyy sekä vanhoja ja nykyisiä jumppareita, vanhempia ja ohjaajia. Kaipaamme kuitenkin seuraamme myös uusia hallituslaisia. Olisitko sinä yksi heistä?

Hallitukseen hakevalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta. Riittää, että sinulla on aito into ja halu vaikuttaa sekä paneutua lohjalaisten lasten, nuorten ja aikuisten liikuttamisen mahdollisuuksiin perinteikkäässä seurassa. Tänä vuonna juhlitaan jo 105-vuotiasta seuraa!

Hallituksessa puhalletaan yhteen hiileen ja vastuuta jaetaan. Tällä hetkellä hallituksessa toimitaan seuraavissa rooleissa: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, some- ja tiedotusvastaava sekä näytös- ja juhlavastaava.
Eri hallitusrooleja voidaan jakaa uusille jäsenille yhdessä sopien ja jokaisen vahvuuksia hyödyntäen.

Hallitukseen valitaan jäsenet vuodeksi kerrallaan ja uusi hallitus vuodelle 2024 valitaan syyskokouksessa 22.11.23 Roution ABC:lla. Järjestäytyminen tapahtuu tammikuussa 2024. Hallitus kokoontuu pääosin etänä, noin kerran kuukaudessa.


Mitä toivomme sinun tuovan mukanasi seuralle:

- Uusia ideoita ja näkökulmia
- Aktiivista ja ennakkoluulotonta osallistumista seuratyöhön

Mitä tarjoamme sinulle:

- Yhteistyötä
- Verkostoitumista 
- Uusia kokemuksia 
- Koulutusta seuratyöhön

Tulevaisuuden visiomme on kehittyä seurana sekä toimia aktiivisena ja monipuolisena liikuttajana Lohjalla myös jatkossa. Haluamme myös vaalia seuran vanhoja perinteitä, 105-vuotiasta seuraa kunnioittaen.

Hae siis mukaan joukkoomme vapaamuotoisella sähköpostilla:
puheenjohtaja.lnv@gmail.com

Lisätietoja saat tarvittaessa puheenjohtajalta 
044 3797797
puheenjohtaja.lnv@gmail.com

Terveisin, Lohjan Voimistelijoiden hallitus

       LNV - Liiku, Nauti, Voimistele