Lohjan Voimistelijoiden joulujuhla 28.11.2021

27.11.2021

Ohjeistus joulujuhlaan

Lohjan Voimistelijat ry noudattaa Lohjan kaupungin /Lohjan Liikuntakeskus antamia ohjeita ja määräyksiä sunnuntaina 28.11.2021 pidettävässä  joulujuhlassa, jotka pohjautuvat aluehallintoviraston päätöksiin. 

Emme edellytä tilaisuudessa koronapassia, mutta toivomme yleisön käyttävän maskeja laajasti tilaisuudessa (yli 10vuotiaat), pitävän sopivia välejä ja huolehtivan käsihygieniasta. Esiintyjien ei tarvitse pitää esiintymisen aikana maskia, mutta saa pitää.  Joulujuhlaan osallistutaan vain täysin terveenä. 

Seura tuo tilaisuuteen myös ylimääräisiä maskeja ja käsidesiä. 

Voimassa olevat rajoitukset koskevat tilaisuuksia, joissa on yleisöä seisomakatsomoissa, ja yhteislaulutilaisuuksia.

LNV:n joulujuhlassa on istumapaikat kaikille ja tilaisuudessa ei lauleta. Sen vuoksi  aluehallintoviraston voimassa olevat määräykset ajalla 25.11.2021-24.12.2021 eivät koske tilaisuuttamme kuin yleisten määräysten osalta. 

Edelleen voimassa ovat tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset, joilla parannetaan asiakas- ja yleisötilojen terveysturvallisuutta. 
Tartuntatautilain pykälässä 58 c määritellään yleiset hygieniavaatimukset, ja ne ovat voimassa ilman erillisiä viranomaispäätöksiä koko Suomessa erilaisissa asiakas- ja yleisötiloissa, kuten 
kaupoissa, kauppakeskuksissa, liikuntatiloissa, museoissa, teattereissa ja kirjastoissa. Tällä hetkellä vaatimukset ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Lisätietoja LNV hallitus