Jäsenasiat|HallitusasiatSeuran ohjaajat
« Takaisin seuran etusivulle

Seuran ohjaajat

 

ALISA MINJAILO, -tanssiminen on osa elämääni. Sillä on minulle suuri merkitys sekä henkiseen että fyysiseen oloon. Olen harrastanut Showtanssia hyvin nuoresta iästä. Vaikka välillä ollut pidempiä taukoja,  ne eivät ole vaikuttaneet innostukseeni tanssia. Alisa on ohjannut  omalle tanssiryhmälle showtannssia Virossa ja Liikuntalinnassa Lohjalla sekä osallistunut oman ryhmän kanssa erilaisiin showtanssikilpaluihin. -Kehitän omia taitoja tanssijana paikallisessa tanssikoulussa nyky-, moderni- sekä muissa tanssilajeissa.Nautin joka hetkestä!

ANNA SAUVOLA-KUPARINEN, LTM. Aloittanut voimistelun satujumpassa 3 -vuotiaana ja on kilpailu-uran jälkeen toiminut valmentajana ja kouluttajana. Vuosien varrella on harrastanut kaikenlaista voimistelu- ja tanssiliikuntaa ja seuratoiminnan kasvattina haluaa itsekin kehittää seuramme toimintaa.

JOHANNA LEHTINEN, Johanna Lehtinen, LTM, toiminut pitkään ohjaajana erilaisissa lasten-, nuorten-, ja aikuisten liikuntaryhmissä. Keskittynyt viime vuosina erityisesti tanssiliikuntaan mutta nauttii kuitenkin kaikenlaisesta liikunnasta ja toivoo välittävänsä liikunnan iloa myös muille ihmisille.

JUSSI LILJA, Liikuntaan erikoistunut luokanopettaja Maksjoelta. Ohjannut seurassa perheliikuntaa yhdessä vaimonsa Laura Liljan kanssa. Kaudella 2016-2017 toimii sijaisena.

KATI PETERSEN-WARIS, hallituksen tiedotusvastaava, sitkeä monitoimiosaaja, jonka intohimona on tanssiliikunta ja sen opettaminen. Opettaa seurassamme Ladies' Mixed Dances sekä seniorijumppaa. Elämänmottona on uteliaisuus ja kyltymätön halu oppia kaikkea uutta. "Elämme vain kerran ja ikä ei ole este uusien asioiden oppimiselle eikä harrastamiselle.

LAURA LILJA, reipas, liikuntaan erikoistunut luokanopettaja Maksjoelta. Ohjannut mm. lasten urheilukoulua sekä perheliikuntaa nuoresta asti. Laura toivottaa kaikki rohkeasti mukaan liikkumaan! Seuran hallituksen jäsen.

LAURA NEVALAINEN

LEENA PÖYTÄKIVI, seniorijumpan tehopakkaus.

MONA PORRASSALMI, ohjaa voimistelua ja apuohjaa telinevoimistelua. Mona on harrastanut nuorempana noin seitsemän vuotta telinevoimistelua ja nykyään jatkaa yhä yli kymmenen vuotta kestänyttä tanssiharrastusta. Reipas ja iloinen nuori, joka odottaa innolla mitä ryhmien kanssa saadaan aikaan. (ei ohjaa tällä kaudella)

NETTA VARIS

PAULIINA JURVANEN, seuran puheenjohtaja, Iloinen ja energinen seuran riveissä jo pitkään toiminut lasten jumpan ohjaaja. Aloittanut jumpan harrastamisen seurassa jo pienenä, josta jatkanut ohjaajaksi. Ohjannut aikaisemmin lasten jumppamixiä, tanssia ja telinevoimistelua. Tällä hetkellä ohjaa lasten tanssiliikuntaa sekä toimii seuran puheenjohtajana. Tärkein tavoite on saada lapset kokemaan liikkumisen ilo!

PIRJO VESTERINEN, hallituksen rahastonhoitaja.

PÄIVI NISSINEN,  LiTM, ohjaa joukkuevoimistelua, rakasta lajiaan, neljän vuoden tauon jälkeen. Lohjan Naisvoimistelijoissa hän on uusi ohjaaja. Päivi on kilpaillut, valmentanut sekä tuomaroinut niin SM- kuin kansainväliselläkin tasolla joukkuevoimistelussa sekä ohjannut kaikenikäisiä jumppareita lapsista senioreihin. Päivätyökseen hän on liikunnanopettaja Kisakallion Urheiluopistossa. Ohjaamiset ovat vuosien varrella muuttuneet. Nyt tärkeimpiä motivaattoreita  omien lasten lisäksi on lasten harrastustoiminnan kehittäminen. Päivin tavoitteita ovat suuri ja monipuolinen liikuntamäärä uusia taitoja oppien ilman jonottamista. Lisäksi liikunnan tulee olla hauskaa ja lapsilähtöistä.

RIA LAITINEN, tutustui seuran toimintaan siskonsa kautta ja innostui itsekin ohjaamisesta. Ria on apuohjaaja tällä kaudella tanssiliikuntaryhmissä.

SAIJA HALMINEN, toimii seuran apuohjaajana nyt kolmatta vuotta, aikaisemmin hän auttoi lasten jumpissa ja myös perheliikunnan puolella apuohjaajana. Ja tällä kaudella aloittaa tanssiliikunnan parissa. Omat tanssiharrastukset alkoivat jo seitsemän vuotta sitten, takana on pääsääntöisesti street-, show- ja salsa, mutta mukaan mahtuu myös balettia ja tulevana lajina Rumbita. Myös kuntosaleilu kuuluu nykyäänhänen harrastuksiinsa. Liikunta tuo aina hyvää mieltä ja fiilistä ja Saija toivoo pystyvänsä jakamaan sitä myös muille!

SANNA NURMESNIEMI, pienestä pitäen ollut mukana seurassa, myös ohjaajana. Vuosien tauon jälkeen lasten jumpat innostivat mukaan seuratoimintaan. Hallituksen sihteeri.

SANNA SASSI, on ollut seurassa mukana jo vuosia, aluksi harrastajana mm. lattariryhmässä sekä nuorten aerobicissa. Siirtyi pian itse apuohjauksen pariin ja siitä omien ryhmien ohjaamiseen. Vuosien varrella ohjannut jumppia laidasta laitaan aina tyttöjen telinevoimistelusta aikuisten kahvakuulaan. Kaudella 2016-2017 ohjaa tanssillista voimistelua sekä uutta KiddieJam-ryhmää. Tämän lisäksi Sanna on seuran hallituksen varapuheenjohtaja.

SOILI SINERVÄ-LAINE, tanssinut lapsesta saakkaa eri tanssilajeja baletista reggaetoniin. Hän on ohjannut eri tanssi- ja liikuntalajeja muutaman vuoden ja on esiintynyt lukuisissa näytöksissä ja tilaisuuksissa. Hän on pirteä ja kannustava opettaja, joka toivoo kaikkien saavan liikunnasta iloa ja energiaa.

OONA PELTONEN

TESSA LEHTI

TIINA VARIS, on aloittanut LNV:ssa jo satujumppaiässä. Takaisin seuraan tullut omien lasten kautta perheliikunnan merkeissä. Sen innoittamana päätyi ohjaamaan tanssivoittoista liikuntaa ja sen myötä innostus kaikkeen liikkumiseen ja ohjaamiseen on vain kasvanut. LNV:ssa Tiina on ohjannut perhetemppukouluja, Rumbitaa ja muita tanssipainotteisia tunteja. Tiina on kouluttautunut Trainer4You:n ravintovalmentajaksi sekä Rumbitan lisenssiohjaajaksi.  Seuran hallituksen jäsen.

 

 

 

Seuran ohjaajat